Hozzászólások száma : 4 Join date : 2013. May. 02.
Tárgy: Alfrigg Csüt. Május 02 2013, 06:20
akta: Alfrigg
Kor:3500+ Nem:Férfi Születésnap: December/15 Magasság:120 Súly:120 Szemszín: Fekete Hajszín: Fekete, néhol őszes Képességek: Dweomer, a törpe hangmágia, tűzmágia, illúziók, tudatmanipuláció. Az egyik létező legjobb kovács. Fizikai ereje is kiemelkedő, megközelíti egy isten erejét, és fajtája miatt ellenálló a sérülésekkel szemben, ráadásul ha a föld alatt van, tökéletesen tud tájékozodni, és remek harcos. Lakcím:Vanaheim. play by: Richard Armitage
About myself
Alibi: Ütöttem az ércet, olvasztottam a fémet, és tettem, amit mindenki tett a népemből. Voltak elvárások felém, hisz apám Ivaldi volt, ki a nemzetünk egyik legnagyobbika volt. Viszont megfeleltem ezeknek az elvárásoknak, és napról-napra, hétről-hétre, évekről-évekre egyre jobb lettem, erősebb, és ügyesebb. Testvéreimhez hasonlóan csodákat alkottunk, egyre hatalmasabb fegyvereket, de mégse ez volt az, ami felkelletette annak a nőnek a figyelmét, aki végül belopta magát egy törp szívébe. Megalkottuk a Brisingament, és megjelent Freyja, aki mindennél jobban akarta magának a nyakéket. Bár sok nőnek talán nem tetszett volna az ár, amit megszabtunk, ám beleegyezett, hogy velünk fog hálni. Sose gondoltam volna, hogy az éjszaka után, a sorsom is megpecsételődik. Két csodás gyermeket ajándékozott meg, és végül Ő is megszületett…
Emlékszem, amikor elsőnek a karomban tartottalak. Olyan apró voltál, és törékeny, de azonnal tudtam, hogy Te vagy a legtökéletesebb, és legszebb, amit valaha sikerült létrehoznom. Pillanatok alatt sikerült belopnod magadat abba a vén szívembe, és az óta egy percre se csökkent a szeretet, amit irántad érzek, sőt, inkább csak növekedett. Legszebb voltál a gyermekeim közt. Szerencsére anyád külsejét örökölted, de sajnos az Én méreteimet, bár még így is felém tornyosulsz, de nem bánom. Bármikor felnézek a szépségedre, ami a Napot is elhomályosítja. Lányaim közt nincs párod, és tudod jól, hogy mindenre képes lennék érted. Ám pont ezért is voltam szigorúbb veled. Mondhattam akármit, nem számított, sajnos a természetedet is részben Tőlem örökölted. Eltűrtem, amikor megismerted azt a katonát, sőt, titkon örültem is ennek. Jó férjed lehetett volna, és Odinnak szolgált, az Én öreg barátomnak. Sose volt még büszkébb a szívem, amikor összeadott benneteket, és sose tombolt benne nagyobb harag, amikor kiderült, hogy az a lenyalt hajú majom mit is tett ellened. Ha nem lett volna Odin fia, a szemén keresztül téptem volna ki a gerincét, és azzal vertem volna agyon. Ám hűséges maradtál, és nem tudtam mit tenni ez ellen. El kellett tűrnöm, hogy az a férfi lett a férjed, akit egykoron még befogadtam a házamba, az asztalomnál ülhetett, és megosztottam vele a tudásom egy részét. De elmondhatatlanul boldog voltam, amikor hazatértél, és egyedül, végre otthon voltál. S mikor kiderült, hogy mit is tett a férjed, majd vele mit tettek, akkor elégtételt éreztem. Elégtételt, mert megmérgezte a lányomat, aki régen maga volt a boldogság, vidámság, maga az élet. De végre nem térhetett vissza többé… legalábbis azt hittem. Midgard ellen elesett, ám mégis, miért akarok akkor segíteni Lokinak? Miattad, mert a lányom vagy, a szívemnek legkedvesebb, és ha boldog vagy, akkor Én is. De emlékezz arra, amit mondtam: „Minden tó egy szentély, de a te dolgod, hogy lerombold a szentélyt és a víz ne álljon többé.” Átadtam annyi tudást, amennyit csak tudtam, jól kell élned vele, használd jól, ügyesen, és ne félj apád, és fivéreid segítségét kérni. Azért van a két karom, hogy fegyvereket kovácsoljak, és azokkal zúzzam be az ellenségeid koponyáit.
Indíték: Alfrigg olyan, mint a legtöbb törp, becsületes, vidám, talán csak a szája nagyobb a megszokottnál. Féktelen, ívásban nem sok versenytársa van, annak ellenére, hogy nem keresi, a harcban pusztító, ám kegyelmet is ad. Családjáért sok mindenre képes. Igazából nincs nagy gondja az emberiséggel, és Odinékkal se, de a lányát (és a családját) védelmezi, és ha ehhez ez kell, akkor ezt teszi, támogatja Lokit is akár, pedig már szívesen lerúgná a legmagasabb hegyről is, de szerencsére tekintettel van a lányára, hogy ezt ne tegye meg… még. Türelmesen kivár, amikor már nem lesz akadálya annak, hogy megtorolja a lánya ellen elkövetett sérelmeket, de addig is teszi a dolgát, és próbálja Sigynt a helyes útra visszavezetni. Még ha most miatta is tért le a sajátjáról. Kapcsolata a S.H.I.E.L.D-el:Ellenséges(gonosz).
Családja: Feleség: Olga - 3500+ - háztartásbeli. Lányai: Sigyn – 3000+ - Hűség istennője/Loki felesége 2 másik lánya van, akik 3200+ (ha egyszer valaki ki akarja játszani őket, majd eldönti kik is ők) Fia: 6 fiú gyermek - 3300+ (ahogy a lányoknál) Szeretője: Freyja -4000-5000+ - Istennő. Ismert előfordulási helyei: Vanaheim Háttér: Mindent az apjától tanult. Előzőleg elkövetett bűncselekmények:-
Text by Sigyn, Coded by Gemma A.
Sigyn Gonosz
Mottó : I'm Sigyn of Vanaheim and I'm burdened with glorious Loki. Hozzászólások száma : 54 Join date : 2013. Apr. 14. Tartózkodási hely : Vanaheim
Tárgy: Re: Alfrigg Csüt. Május 02 2013, 06:34
Elfogadva!
Alfrigg Ivaldison, az én erős váram, a büszke bárdos harcos, aki megvéd engem. Rád számíthatok mindig is és egyet biztosan tudok. Ha tetszik neked, ha nem, én hűséges maradok a férjemhez. De te is számíthatsz rám. Foglalj avit és találkozunk otthon!